Nešto o nama

Polarislab je zdravstvena ustanova koja se bavi medicinskom laboratorijskom dijagnostikom.

Bavimo se doslovno I u punom smislu reči svime navedenim : zdravljem, medicinom I dijagnostikom .

Pažljivi izbor laboratorijske opreme – referentnih analizatora I najkvalitetnijih sistema za uzorkovanje , misleći o našim pacijentima već od prvih dana života , kao I pacijentima sa oboljenjima I stanjima povezanim sa oštećenim površinskim venama , je ozbiljno shvaćen , ali tek jedan korak , podrazumevan u radu svih savremenih laboratorija .

Polaris
Lab

Naš tim

Aleksandra Kostrešević

Lekar Specijalista
kliničke biohemije

Osnivač je lekar koji, osim specijalistickog staža dužim od deset godina iz oblasti kliničke biohemije , ima lekarsku praksu koja se broji mnogim desetinama hiljada lekarskih pregleda .

Kroz pojedinačne kratke konsultacije , saznaćete šta za Vaše zdravlje znače brojevi na Vašim nalazima, kao I na objavama na našoj stranici, na predavanjima i grupnim konsultacijama prema grupama I temama .


Blog

nemanja radić

Laborant

Tatjana Dautović

Laborant

Sastavljanje ekipe laboratorijskih tehničara je korak učinjen sa još većom pažnjom I ovde počinju razlike jer ljudi su jedinstveni .
Laboranti su oni koji Vas primaju , uz čiju veštinu se osećate bezbedno I zbog čijih I profesionalnih ali I ljudskih osobina , verujete nalazima koje dobijate.

Zatvori Meni
Call Now ButtonPozovite nas odmah!